Šī privātuma politika (Privātuma politika) skaidro, kā “SPICE”, ko uztur sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”, reģistrācijas numurs: 40003523495, juridiskā adrese: Lielirbes iela 29, Rīga, LV-1046 („SPICE”, „mēs” „mūsu” un „mūs”), ievāc un izmanto informāciju no Jūsu saskares ar “SPICE” produktiem. Šī Privātuma politika tiek piemērota visiem Lietotājiem („Lietotāji”, „Jūs” un „Jūsu”), kas izmanto “SPICE” mājaslapu un mobilo lietotni (visas kopā ─ „SPICE” vietnes).

Lūdzam rūpīgi iepazīties ar šīs Privātuma politikas nosacījumiem, kā arī, ja nepieciešams, sazināties ar mums.

  1. Lietotāja piekrišana

Piekrītot šīs Privātuma politikas piemērošanai, Lietotājs apliecina, ka ir informēts par viņa / viņas personas datu apstrādi tādā apmērā un kārtībā, kāda aprakstīta šajā Privātuma politikā.

  1. Personas dati, ko mēs ievācam

Personas dati – informācija, kas ir saistīta ar identificējamu vai identificētu fizisko personu. Tiek apkopota šāda informācija par Lietotāju:

(a) Valoda, kuru Jūs izmantojat “SPICE” vietnēs;

(b) Vārds;

(c) Vecums;

(d) Jūsu ierīces ID numurs;

(e) Jūsu ierīces operētājsistēmas veids;

(f) Informācija par favorītu veikaliem;

(g) Informācija par kategorijām, kuras atzīmētas ar “patīk”.

  1. Kā personas dati tiek ievākti

Mēs varam:

(a) Pieprasīt personas informāciju, Jums reģistrējoties, piesakoties jaunumiem, izveidojot kontu vai citādi izmantojat “SPICE” vietnes;

(b) Papildus saņemt personas informāciju no trešajām personām (Google Analytics);

(c) Ievākt informāciju par Jūsu atrašanās vietu, apmeklējumu vēsturi, meklējumu vēsturi un augšupielādēm “SPICE” vietnēs, kad Jūs izmantojat piedāvājumus “SPICE” vietnēs ar mobilo tālruni vai citu ierīci, kas tiek lietota “SPICE” vietņu apmeklēšanai.

(d) Ar personas piekrišanu saņemt informāciju par personas elektronisko pasta adresi, ja persona ir pieteikusies jaunumu saņemšanai.

Informējam, ka, izmantojot citus trešo pušu pakalpojumus “SPICE” lietošanai, šādām platformām, lietotnēm vai servisiem var būt savi specifiski privātuma nosacījumi, kas nosaka personas informācijas izmantošanu.

  1. Kādiem mērķiem mēs izmantojam Jūsu personas datus

“SPICE” izmanto personas datus šādiem nolūkiem:

(a) “SPICE” vietņu darbības un uzlabošanas nodrošināšanai, jaunu funkciju un tehnoloģiju ieviešanai, balstoties uz mūsu leģitīmo interesi uzlabot savu pakalpojumu kvalitāti;

(e) Lietotāju atbalsta nodrošināšanai, balstoties uz Jūsu piekrišanu, kad Jūs vēršaties pie mums pēc atbalsta, kā arī uz mūsu leģitīmo interesi uzlabot sniegto pakalpojumu kvalitāti;

(f) Lietotāju profila informācijas pārbaudīšanai un verifikācijai, balstoties uz mūsu leģitīmo interesi identificēt konkrēto Lietotāju;

(g) Komunikācijai (izmantojot paziņojumus mobilajās ierīcēs) un papildu informācijas sniegšanai par “SPICE”, tā piedāvājumiem, plānotajām izmaiņām, uzlabojumiem, aptaujām, administratīviem vai citiem paziņojumiem, kas Jums varētu būt interesanti, balstoties uz Jūsu piekrišanu saņemt šādus paziņojumus. Atsevišķi paziņojumi var tikt nosūtīti, pamatojoties uz mūsu leģitīmo interesi informēt Jūs par “SPICE” jaunumiem;

(h) Statistikas par Lietotājiem uzturēšanai, kā arī šādas statistikas nodošanai pakalpojumu sniedzējiem, balstoties uz mūsu leģitīmo interesi nodrošināt turpmāku “SPICE” attīstību un uzturēšanu;

(i) Mūsu ikdienas aktivitāšu nodrošināšanai, piemēram, “SPICE” vietņu administrēšanai, uzturēšanai, analītikai, krāpšanas novēršanai, vai lai nodrošinātu atbilstību spēkā esošo likumu normām, balstoties uz mums uzlikto pienākumu izpildīt likumu normu prasības, un nepieciešamību nodrošināt “SPICE” vietņu darbību un attīstību;

  1. Cik ilgi “SPICE” glabā Jūsu datus

Mēs apstrādājam un glabājam Jūsu personas datus līdz brīdim, kad Jūs dzēšat savu informāciju no “SPICE” vietnēm. Tomēr atsevišķi personas datu veidi var tikt saglabāti, piemēram, apkopotā veidā var tikt saglabāti statistikas dati, lai mēs varētu uzlabot “SPICE” vietņu funkcionalitāti. Lai aizsargātu SPICE tiesiskās intereses, dati var tikt glabāti 5 (piecus) gadus pēc apstrādes izbeigšanas.

  1. Kad un kāpēc “SPICE” nodod personas datus

Mēs varam nodot Jūsu personas datus, kā tas ir prasīts vai atļauts spēkā esošajos normatīvajos aktos, saskaņā norādīto:

(a) “SPICE” partneriem vai reklāmdevējiem, aģentūrām, tajā skaitā uzņēmumiem, kas pārstāv Facebook, Google Analytics un citus zīmolus. Informācija tiek nodota tikai tādā apjomā, kāds ir nepieciešams “SPICE” vietņu funkcionalitātes nodrošināšanai;

(b) Lai uzsāktu uzņēmumu apvienošanu, uzņēmuma pārņemšanu vai citu aktivitāti, kas saistīta ar “SPICE” darbību.

Lietojot “SPICE” vietnes, Jūs apliecināt, ka esat informēts, ka Jūsu personas dati var tikt nodoti iepriekš minētajām trešajām personām un apstrādāti (tajā skaitā uzglabāti, analizēti, reģistrēti, pārveidoti, izmantoti, dzēsti) atbilstoši Privātuma politikā aprakstītajiem mērķiem. Tomēr Jūsu personas datu izmantošana var tikt regulēta saskaņā ar tādu personu privātuma politikām, kas ir ārpus mūsu kontroles. Mēs varam izpaust Jūsu informāciju, ja tā nav identificējama ar Jums vai tad, ja tas ir nepieciešams saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem un / vai sakarā ar valsts vai pašvaldības iestāžu pieprasījumu.

  1. Izmaiņas Privātuma politikā

Mēs varam aktualizēt vai papildināt šo Privātuma politiku, ja “SPICE” vietnēm tiek pievienotas jaunas iespējas. Šie Privātuma politikas papildinājumi vai labojumi stājas spēkā brīdī, kad tie ir publicēti “SPICE” mājaslapā un mobilajā lietotnē un tiek paziņoti Lietotājiem. Šobrīd spēkā esošā Privātuma politika ir pieejama “SPICE” mājaslapā un mobilajā lietotnē.

  1. Jūsu tiesības un personas datu drošība

Jums ir tiesības piekļūt saviem personas datiem no sava mobilās lietotnes konta, veikt tajos labojumus, atjaunot vai dzēst tos, kā arī saņemt informāciju un vērsties ar pretenzijām un iebildumiem saskaņā ar spēkā esošo tiesību aktu noteikumiem. Lai īstenotu savas tiesības, lūdzam sazināties ar mums, izmantojot Privātuma politikas 9. punktā norādīto kontaktinformāciju.

Jums ir tiesības vērsties arī nacionālajā datu aizsardzības uzraudzības iestādē – Datu valsts inspekcija, Blaumaņa iela 11/13-15, Rīga, LV-1011, tālr.: +371 67223131, e-pasts: info@dvi.gov.lv.

Lai garantētu apstrādāto personas datu integritāti un drošību, kā arī lai izvairītos no šo datu zaudēšanas, izmainīšanas un / vai nesankcionētas trešo pušu piekļuves, “SPICE” ir ieviesis nepieciešamos tiesiskos un tehniskos risinājumus.

  1. Vairāk informācijas

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”

Lai saņemtu vairāk informācijas par šo Privātuma politiku un piekļuves tiesībām, varat sazināties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi: spice@spice.lv

Noteikumi apstiprināti un stājas spēkā 2018. gada 1. jūlijā.

Sīkdatņu izmantošanas politika

Kad Jūs izmantojat “SPICE” vietnes, mēs, automātiski vai ar elektroniskiem līdzekļiem ievācam noteiktu informāciju, izmantojot tādus rīkus kā sīkdatnes, pārlūkprogrammas analīzes rīkus un tīmekļa servera žurnālus. Lietojot “SPICE” vietnes un lietotnes, Jūsu pārlūkprogramma un ierīces sazinās ar mūsu un mūsu partneru un pakalpojumu sniedzēju pārvaldītajiem serveriem, lai koordinētu un uzglabātu aktivitātes un izpildītu Jūsu pieprasījumu pēc pakalpojuma un informācijas.

Informācija no sīkdatnēm un saistītām tehnoloģijām tiek glabāta tīmekļa servera žurnālos, kā arī Jūsu datorā vai mobilajās ierīcēs glabātajām tīmekļa sīkdatnēm, un pēc tam tiek pārraidīta atpakaļ “SPICE” vietnēm, izmantojot Jūsu datoru vai mobilās ierīces. Šos serverus un sīkdatnes pārvaldām mēs, mūsu partneri vai Pakalpojumu sniedzēji.

No sīkdatnēm un citām tehnoloģijām var tikt ievākta dažāda veida informācija , kas var iekļaut

(a) Funkcionālās sīkdatnes, kas tiek izmantotas, lai nodrošinātu izmantoto pakalpojumu funkcionalitāti, piemēram, iespēju noteikt preferences (piemēram, pārlūkprogrammas valodu) vai atcerēties Jūsu iepriekšējās aktivitātes. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, balstoties uz mūsu leģitīmo interesi nodrošināt “SPICE” vietņu darbību un sniegt pakalpojumus. Šīs sīkdatnes tiek saglabātas līdz Jūs dzēšat šīs sīkdatnes;

(b) Analītiskās un statistiskās sīkdatnes, kas tiek izmantotas, lai optimizētu mūsu pakalpojumu. Tā piemēram, mēs izmantojam Google Analytics un citus trešo pušu pakalpojumus, lai optimizētu mūsu vietnes darbību, kā arī analizētu, kā Jūs izmantojat mūsu vietni. Mēs izsekojam tīmekļa protokola (IP) adresi, pārlūkprogrammas tipu, pārlūkprogrammas versiju, Jūsu apmeklētās “SPICE” vietnes, vizītes laiku un datumu, laiku, ko esat pavadījis šajās vietnēs, kā arī citus statistikas datus. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, balstoties uz mūsu leģitīmo interesi apkopot statistiku par “SPICE” vietņu izmantošanu un uzlabot to darbību. Šīs sīkdatnes tiek saglabātas Jūsu iekārtā pastāvīgi, līdz Jūs tās dzēšat.;

Jūs varat noraidīt visas sīkdatnes vai arī dot norādījumu pārlūkprogrammai ziņot, kad sīkdatne tiek nosūtīta. Tomēr, ja Jūs noraidāt sīkdatņu izmantošanu, Jums var nebūt iespēju izmantot daļu no “SPICE” pakalpojumiem.

Jūs varat atteikties no Google Analytics sīkdatņu izmantošanas, lejupielādējot un instalējot papildrīku Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Lai iegūtu vispārīgu papildinformāciju par sīkfailiem un uzzinātu, kā tos pārvaldīt, lūdzam iepazīties ar informāciju www.aboutcookies.org.

Lai iegūtu vairāk informācijas par ievāktajiem personas datiem un Jūsu pieejas tiesībām, lūdzam sazināties ar mums, rakstot uz šādu adresi: spice@spice.lv vai apmeklēt saiti www.spice.lv/privatumapolitika

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”

Noteikumi apstiprināti un stājas spēkā 2018. gada 1. jūlijā.

Mēs izmantojam sīkdatnes atsevišķām funkcijām un analītiskiem mērķiem. Izmantojot mūsu mājas lapu, Jūs piekrītat mūsu sīkdatņu politikai.

Vairāk informācijas

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”

Juridiskā adrese: Lielirbes iela 29, Rīga, Latvija, LV-1046

E-pasts: spice@spice.lv

Talr.: +371 67807279

Jums ir tiesības vērsties nacionālajā datu aizsardzības uzraudzības iestādē – Datu Valsts Inspekcija, Blaumaņa iela 11/13-15, Rīga, LV-1011, Tālr.: 67223131, E-pasts: info@dvi.gov.lv.

Apraksts par pasākumu fotografēšanu un filmēšanu

Šis apraksts par pasākumu fotografēšanu un filmēšanu (Apraksts) skaidro, kā “SPICE”, ko uztur sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”, reģistrācijas numurs: 40003523495, juridiskā adrese: Lielirbes iela 29, Rīga, LV-1046, kā datu apstrādes pārzinis („SPICE”, „mēs” „mūsu” un „mūs”), veic datu apstrādi saistībā ar “SPICE” teritorijā rīkoto pasākumu atspoguļošanu, veicot fotografēšanu un filmēšanu.

Lūdzam rūpīgi iepazīties ar šī Apraksta nosacījumiem, kā arī, ja nepieciešams, sazināties ar mums.

  1. Iegūtie dati

Veicot “SPICE” teritorijā rīkoto pasākumu fotografēšanu un filmēšanu, tiek iegūti šādi Jūsu personas dati:

  • Jūsu attēls;
  • fotoattēla/videoieraksta datums un laiks;
  • Jūsu atrašanās vieta.
  1. Pasākumu fotografēšanas un filmēšanas mērķi

“SPICE” teritorijā rīkoto pasākumu fotografēšana un filmēšana tiek veikta ar mērķi atspoguļot pasākumu norisi masu medijos un sociālajos tīklos, balstoties uz “SPICE” leģitīmajām interesēm atspoguļot un popularizēt rīkotos pasākumus un “SPICE” zīmolu.

  1. Cik ilgi “SPICE” glabā Jūsu datus

Mēs glabājam “SPICE” teritorijā rīkoto pasākumu fotoattēlus un videoierakstus 5 (piecus) gadus pēc konkrētā pasākuma norises dienas, lai atspoguļotu un popularizētu “SPICE” rīkotos pasākumus, tādā veidā veicinot “SPICE” zīmola atpazīstamību.

Daļa attēlu, piemēram, attēli, kuros redzami pasākumu vadītāji, uzaicinātās personas un masu skati, var tikt glabāti pastāvīgi iepriekš aprakstīto mērķu nolūkā.

  1. Kam ir piekļuve fotoattēliem un videoierakstiem

“SPICE” rīkoto pasākumu fotoattēliem un videoierakstiem piekļūst mūsu darbinieki un fotografēšanas un filmēšanas pakalpojumu sniedzēji. Atsevišķi fotoattēli vai videoieraksti var tikt publicēti masu medijos, sociālajos tīkos vai izvietoti “SPICE” teritorijā, kur tie ir pieejami neierobežotam personu skaitam.

Pēc pieprasījuma, izvērtējot tā pamatotību, vai saskaņā ar tiesību aktu prasībām fotoattēli un videoieraksti var tikt nodoti valsts vai pašvaldību iestādēm.

  1. Jūsu tiesības un personas datu drošība

Jums ir tiesības piekļūt saviem personas datiem, veikt tajos labojumus, atjaunot vai dzēst tos, kā arī saņemt informāciju un vērsties ar pretenzijām un iebildumiem saskaņā ar spēkā esošo tiesību aktu noteikumiem. Lai īstenotu savas tiesības, lūdzam sazināties ar mums, izmantojot Videonovērošanas politikas 6. punktā norādīto kontaktinformāciju.

Pasākuma norises laikā Jūs varat lūgt fotogrāfus nefotografēt un/vai nefilmēt Jūs, kā arī pēc pasākuma varat lūgt, lai Jūsu fotogrāfija un/vai videoieraksts tiktu dzēsts, norādot laiku un vietu, kur atradāties, kad tika uzņemta fotogrāfija un/vai videoieraksts.

Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts un/vai filmēts, pasākuma norises vietā ir ierīkotas atsevišķas zonas, kurās netiek veikta fotografēšana un filmēšana.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, lai īstenotu Jums piešķirtās tiesības personas datu aizsardzības jomā, Jums ir klātienē jāiesniedz parakstīts iesniegums “SPICE” administrācijā vai jānosūta elektroniski parakstīs iesniegums uz Apraksta 6. punktā norādīto “SPICE” e-pasta adresi.

Jums ir tiesības vērsties arī nacionālajā datu aizsardzības uzraudzības iestādē – Datu valsts inspekcija, Blaumaņa iela 11/13-15, Rīga, LV-1011, tālr.: +371 67223131, e‑pasts: info@dvi.gov.lv.

Lai garantētu apstrādāto personas datu integritāti un drošību, kā arī lai izvairītos no šo datu zaudēšanas, izmainīšanas un / vai nesankcionētas trešo pušu piekļuves, “SPICE” ir ieviesis nepieciešamos tiesiskos un tehniskos risinājumus.

  1. Kontaktinformācija

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”

Juridiskā adrese: Lielirbes iela 29, Rīga, Latvija, LV-1046

E-pasts: spice@spice.lv

Tālrunis: +371 67807279

Lai saņemtu vairāk informācijas par šo Videonovērošanas politiku un piekļuves tiesībām, varat sazināties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi: spice@spice.lv

  1. Izmaiņas Videonovērošanas politikā

Nepieciešamības gadījumā Mēs varam aktualizēt vai papildināt šo Aprakstu. Šie Apraksta papildinājumi vai labojumi stājas spēkā brīdī, kad tie ir publicēti “SPICE” mājaslapā. Šobrīd spēkā esošais Apraksts ir pieejams “SPICE” mājaslapā un “SPICE” administrācijas telpās.

Noteikumi apstiprināti un stājas spēkā 2018. gada 17. augustā.

Videonovērošanas politika

Šī videonovērošanas politika (Videonovērošanas politika) skaidro, kā “SPICE”, ko uztur sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”, reģistrācijas numurs: 40003523495, juridiskā adrese: Lielirbes iela 29, Rīga, LV-1046, kā datu apstrādes pārzinis („SPICE”, „mēs” „mūsu” un „mūs”), veic videonovērošanu “SPICE” teritorijā.

Lūdzam rūpīgi iepazīties ar šīs Videonovērošanas politikas nosacījumiem, kā arī, ja nepieciešams, sazināties ar mums.

  1. Iegūtie dati

Veicot videonovērošanu, tiek iegūti šādi Jūsu personas dati:

  • Jūsu attēls;
  • videoieraksta datums un laiks;
  • Jūsu atrašanās vieta.
  1. Videonovērošanas mērķi

“SPICE” teritorijā tiek veikta videonovērošana šādiem mērķiem:

  • novērst un konstatēt likumpārkāpumus, balstoties uz “SPICE” leģitīmajām interesēm aizsargāt savu īpašumu un Jūsu vitāli svarīgās intereses;
  • apkopot statistiku par “SPICE” apmeklētāju skaitu, balstoties uz “SPICE” leģitīmo interesi prognozēt cilvēku plūsmu.

Statistikas apkopošanas mērķa ietvaros informācija par “SPICE” apmeklētāju skaitu un plūsmu tiek ievākta un apstrādāta tikai apkopotā veidā.

  1. Cik ilgi “SPICE” glabā Jūsu datus

Mēs apstrādājam un glabājam videonovērošanas materiālus ne ilgāk kā 25 (divdesmit piecas) līdz 30 (trīsdesmit) dienas, ņemot vērā to, kur konkrētā kamera ir novietota. Ja videonovērošanas materiāls ir nepieciešams likumpārkāpuma turpmākajā izmeklēšanā vai pierādīšanā, to var glabāt visu izmeklēšanas laiku un attiecīgos gadījumos glabāt arhīvā kopā ar izmeklēšanas lietas materiāliem ne ilgāk kā 10 (desmit) gadus.

  1. Kam ir piekļuve videonovērošanas materiāliem

Piekļuve videonovērošanas materiāliem ir stingri ierobežota un nodrošināta tikai tām personām, kurām nepieciešama. Mēs nodrošinām, ka videonovērošanas materiāliem piekļūst tikai “SPICE” administrācijas darbinieki un apsardzes pakalpojumu sniedzēja darbinieki.

Jūs varat piekļūt videonovērošanas materiāliem pēc pieprasījuma, norādot konkrētu laiku, kad atradāties “SPICE” teritorijā, un konkrētu vietu, kurā atradāties.

Pēc pieprasījuma, izvērtējot tā pamatotību, vai saskaņā ar tiesību aktu prasībām videonovērošanas materiāli var tikt nodoti valsts vai pašvaldību iestādēm.

  1. Jūsu tiesības un personas datu drošība

Jums ir tiesības piekļūt saviem personas datiem, veikt tajos labojumus, atjaunot vai dzēst tos, kā arī saņemt informāciju un vērsties ar pretenzijām un iebildumiem saskaņā ar spēkā esošo tiesību aktu noteikumiem. Lai īstenotu savas tiesības, lūdzam sazināties ar mums, izmantojot Videonovērošanas politikas 6. punktā norādīto kontaktinformāciju.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, lai īstenotu Jums piešķirtās tiesības personas datu aizsardzības jomā, Jums ir klātienē jāiesniedz parakstīts iesniegums “SPICE” administrācijā vai jānosūta elektroniski parakstīs iesniegums uz Videonovērošanas politikas 6. punktā norādīto “SPICE” e-pasta adresi.

Jums ir tiesības vērsties arī nacionālajā datu aizsardzības uzraudzības iestādē – Datu valsts inspekcija, Blaumaņa iela 11/13-15, Rīga, LV-1011, tālr.: +371 67223131, e-pasts: info@dvi.gov.lv.

Lai garantētu apstrādāto personas datu integritāti un drošību, kā arī lai izvairītos no šo datu zaudēšanas, izmainīšanas un / vai nesankcionētas trešo pušu piekļuves, “SPICE” ir ieviesis nepieciešamos tiesiskos un tehniskos risinājumus.

  1. Kontaktinformācija

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”

Juridiskā adrese: Lielirbes iela 29, Rīga, Latvija, LV-1046

E-pasts: spice@spice.lv

Tālrunis: +371 67807279

Lai saņemtu vairāk informācijas par šo Videonovērošanas politiku un piekļuves tiesībām, varat sazināties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi: spice@spice.lv

  1. Izmaiņas Videonovērošanas politikā

Nepieciešamības gadījumā Mēs varam aktualizēt vai papildināt šo Videonovērošanas politiku. Šie Videonovērošanas politikas papildinājumi vai labojumi stājas spēkā brīdī, kad tie ir publicēti “SPICE” mājaslapā. Šobrīd spēkā esošā Videonovērošanas politika ir pieejama “SPICE” mājaslapā un “SPICE” administrācijas telpās.

Noteikumi apstiprināti un stājas spēkā 2018. gada 17. augustā.